Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Vreau să mă reîndrăgostesc!

Oare? Mă rog! Vreau să mă reîndrăgostesc! De viață, de speranță, de iubire, de frumos, de zâmbete colorate, de muzică, de filme, de povești cu prietenii, de o zi cu soare, de ploaie, de binele și de frumosul din oameni!

Vreau să îmi amintesc atât de bine de toate lucrurile care mi-au adus sentimente frumoase în viață încât să vreau să le trăiesc din nou! Vreau să crească crengi noi, de verde pur și extensiile lor să se transforme în cele mai frumoase flori pe care ființa mea le-a etalat vreodată! Și toate astea din triunchiul rămas de unde s-a tăiat copacul! Nu știu când, sau cum, sau dacă, dar știu că asta este energia pe care vreau să o hrănesc să renască în mine! Vreau să fiu, dar să fiu! Nu doar să levitez prin viață! Viața asta care ni se scurge din corpuri atât de incert și viața asta care nu anunță când pleacă spre alte aventuri!

Vreau să mă reîndrăgostesc de tot ce e frumos! De frumosul ăsta al meu care n-are poate nicio legătură cu al tău! Să mă trezesc, să zâmbesc și să mulțumesc pentru încă o zi! Încă o zi de lecții de iubire, de soare pe piele, încă o zi pentru o carte frumoasă, o zi de un om ajutat să treacă strada, o zi de un mesaj de bună dimineața venit de la un om drag sufletului, o zi de zâmbetul copilului meu, o zi de “ce bine că o am pe mama”, o zi în care aud cuvântul “mami” care sună ca un clopoțel din Jingle Bells! Vreau să mă reîndrăgostesc de scris, de îmbrățișări, vreau să mă reîndrăgostesc de bucurie! Și de emoții! Mai ales de emoții! Vreau să vreau! Să primesc, să ofer! Să îmi amintesc cu drag de toate poveștile frumoase din viața mea și din ele să trag toată seva, pe care apoi să o transform în cel mai bun nectar!

Vreau să simt că tata se uită la mine de sus, din lateral, din față sau din mine și își zice “That’s my girl! Ai fost dată afară pe ușă de viață și ai intrat la loc pe geam!”. Vreau să simt cum sufletul care s-a îndrăgostit de mine când simțeam toate cele de mai sus se uită la mine și zice și de acolo de unde e acum “Ești o campioană! Fii mândră!”.

I mean, am doi coloși in Heaven care știu că îmi păzesc fiecare pas și îl am pe al treilea care încă mă ține de mână aici. I can do this! I still feel lucky!

Sunt sau nu puternică? To be or not to be! Who cares! Și cu puterea asta… vreau să fiu vulnerabilă, și sensibilă, și emotivă și cu sufletul pe tavă așa cum am fost mereu pentru că doar în energia asta simt că pot să dărâm ziduri și să simt emoții și fluturi în stomac! Sunt o visătoare și vreau să îmi amintesc asta ca să mă reîndrăgostesc! De mine și de tot ce am de oferit! Mie, vieții, oamenilor, lui Dumnezeu!

Vreau să mă reîndrăgostesc ca să îmi amintesc că viața e un dar, chiar dacă nu toate “cadourile” pe care le primim sunt mereu cele pe care ni le-am dorit! Și vreau să mă reîndrăgostesc de viață atât de tare încât să pot să molipsesc pe toată lumea din jurul meu!

Vă pupă Tzigă, forever Soție de Artist!

"Şi asta pentru că tu găseşti resurse de salvare a situaţiilor problemă; găseşti modalităţi de comunicare, dezamorsezi conflicte incendiare printr-un simplu zâmbet. Da, faţa ta este mereu zâmbitoare, chiar şi atunci când maschezi o problemă sau o rană sufletească. Râzi cu pasiune, aşa cum plângi cu pasiune. Eşti plină de viaţă şi vrei să-ţi croieşti un drum propriu, independent de alţii, pentru tine şi prietenii tăi. Cazi câteodată în mirajul filmelor. Îţi doreşti să fie în viaţă ca-n filme, să continui filmul prin trăirile tale. Aproape că îi convingi şi pe ceilalţi că visul devine realitate. Şi asta pentru că pui suflet în tot ceea ce faci. Eşti gata oricând să ajuţi, te implici în tot şi în toate, atât de mult încât de multe ori uiţi de tine şi de interesele tale! Ceea ce îţi doresc pentru viitor este să-ţi aminteşti mereu că eşti o entitate ganditoate, că eşti capabilă să realizezi ceea ce îţi propui, că eşti isteaţă, plăcută, nostimă, drăguţă, convingătoare!" By Chiţu Anca

3 Comments

Lasă un răspuns