Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Relația mea cu Killa Fonic

O să găsiti un amalgam de sentimente în acest articol, pentru că îl scriu sâmbătă, după vineri, Vinerea Mare, sau vinerea în care s-a mai scris o pagină în istorie! Și evident că sentimentele și trăirile sunt încă fresh, și evident că încă sunt sub influența vibe-ului monumental de aseară.

Relația mea cu Killa… pfiu… nici nu știu cum să formulez ca să se înțeleagă perfect.. știți că există sentimentele alea frumoase, adânc înfipte în inimă, despre care oamenii nu vorbesc niciodată? Că e mai frumos atunci când le știi și le simți doar tu? Și le păstrezi doar pentru tine? O comparație bună, ca să mă înțelegeți bine, sunt ca sentimentele pentru copilul meu! Oricât de mult aș face public poze, cuvinte, deep inside, e mult mai mult! Și sentimentele alea nu au cuvinte, dar sunt acolo, și înfloresc frumos, și te fac să zâmbești! Cam așa e și cu Killa! Nu știu exact de ce, poate pentru că, și mi se pare chiar și mie ciudat să spun asta, la Killa simt inocența aia a unui copil! Sinceritatea aia din îmbrățișare, emoțiile alea emise prin fiecare por… pe cuvânt că nu știu cum să vă vorbesc despre ele! E un respect și un sentiment de admirație profundă. Și da, deși Killa, Lamă, vorbește de lame fine, airsofturi, gardă etc., omul ăsta e de-o sensibilitate cum rar întâlnești! E un paradox! Pentru că e sensibil, dar imprevizibil. E vulcanic, dar controlat. O stană de piatră cu experiențe de viață dure, dar totodată iubitor și grijuliu. E îndrăgostit de agitația din jurul lui, produsă de fani și de muzică, dar totodată un îndrăgostit de liniște și de nevoia spațiului personal. Cu siguranță se dau foarte multe lupte în interiorul lui, de unde probabil primim și arta.

Despre aseară… mi-au rămas în minte, cu lacrimi în ochi, cuvintele bunicului său, rostite după concert: „Felicitări băieți! Felicitări pentru spiritul de echipă și pentru susținerea pe care v-o oferiți!”. Mi se zbârlește pielea și acum. Îi puteai observa emoția din avion. Și apoi, mama Killa.. ce femeie puternică, ce mamă mândră de copilul ei.. cum dansează ea și plânge de emoție la fiecare concert!

Mi-ar plăcea de multe ori să fiți acolo, să vedeți de ce îmbrățișări avem parte după astfel de momente! Ne strângem în brațe până ne doare! Pe cuvânt! Și ne dăm drumul greu, și după câteva minute simțim nevoia să o facem din nou! Dragul de el, l-am strâns aseară în brațe atât de tare, după ce a dat tot din el pe scenă, că la un moment dat am simțit că îl dărâm și chiar mi-a zis: „Uite ce forță are Tzigă! Mai multă decât mine!”. Știți, forța aia a nebunului, pe care nu și-o mai poate controla? Cam așa ne îmbrățișăm noi! Noi toți! Și îmbrățișările de grup! Acolo să vezi energie pozitivă! Să simți cum îți explodează sufletul de bucurie! Dar știți ce? Eu simt că toate aceste energii frumoase ale noastre sunt resimțite și de voi pentru că altfel nu erați așa; cei mai devotați și sinceri fani și susținători ai mișcării și ai acestei familii mari.

Și gata cu atât telenovelism, că o fi vremea asta mohorâta, dar mie îmi place; îmi dă o stare de bine! Să vi-l și bârfesc un pic, nu? Că doar n-o fi el zmeul zmeilor! Păi! El știe! Că nu o să-l iert niciodată că nu a fost prezent la nunta noastră! Și că, deși mă laud cu un concert privat Șatra B.E.N.Z. la nuntă, el a lipsit de acolo! Și cu mare drag, nu pierd nicio ocazie să îi scot ochii pentru greșeala pe care a făcut-o! 😉  Ar mai fi câteva experiențe în care mi-a venit să îl iau de dreadurile alea și să îl târăsc un pic pe jos, dar nu aș vrea să îi stric reputația chiar așa!  Evident că glumesc! Sau nu! 🙂

E un artist și un om frumos Killa! E un om care îți oferă inspirație, e un om, pe care, dacă ești nemernic, îl storci de energii frumoase ca să îți hrănești tu ego-ul și inspirația! Dar de ce să vrei să îi faci asta, nu? Mai bine mergem pe constructiv, și creștem împreună toți! Acolo e de fapt secretul!

Bravo, copile! Bravo! Din mahala la palat! Să nu renunți niciodată în a crede în tine și în oamenii care te iubesc și susțin cu adevărat! Poți mult! Tzigă te iubește! Și Tzigă e foarte zgârcită când vine vorba de cuvintele astea mari!

Și evident că nici el nu scapă de sinceritatea blogului Soției de Artist, și e obligat să ne spună adevărul lui secret:

„Am copilărit într-o casă cu patru femei. Cosmeticiene și coafeze! Iar clientele lor veneau mereu acasă la noi. Mă îndrăgosteam aproape zilnic!” – KILLA FONIC

Vă pupă Tizgă, Soție de Artist!

Photo by: Diana Oprisan

 Alin Pandaru

"Şi asta pentru că tu găseşti resurse de salvare a situaţiilor problemă; găseşti modalităţi de comunicare, dezamorsezi conflicte incendiare printr-un simplu zâmbet. Da, faţa ta este mereu zâmbitoare, chiar şi atunci când maschezi o problemă sau o rană sufletească. Râzi cu pasiune, aşa cum plângi cu pasiune. Eşti plină de viaţă şi vrei să-ţi croieşti un drum propriu, independent de alţii, pentru tine şi prietenii tăi. Cazi câteodată în mirajul filmelor. Îţi doreşti să fie în viaţă ca-n filme, să continui filmul prin trăirile tale. Aproape că îi convingi şi pe ceilalţi că visul devine realitate. Şi asta pentru că pui suflet în tot ceea ce faci. Eşti gata oricând să ajuţi, te implici în tot şi în toate, atât de mult încât de multe ori uiţi de tine şi de interesele tale! Ceea ce îţi doresc pentru viitor este să-ţi aminteşti mereu că eşti o entitate ganditoate, că eşti capabilă să realizezi ceea ce îţi propui, că eşti isteaţă, plăcută, nostimă, drăguţă, convingătoare!" By Chiţu Anca

7 Comments

 • Bianca

  9 octombrie 2017 at 18:08

  Felul in care descrii fiecare detaliu, intr-un mod foarte frumos. Te-am descoperit recent, si imi pare rau ca nu am facut-o mai devreme, dar ma jur ca am citit fiecare articol. Te admir foarte mult Tzigo! Continua cu blogul si sper ca vei scrie si o carte in viitorul apropiat, as citi-o cu mare placere
  Salutari unchiului.❤

  Răspunde
 • Miruna Bobea

  20 octombrie 2017 at 18:19

  Sunt un mare fan!Nu am fost la niciun concert dar mias dori mult! Am albumele „Ramses 1989″,”Lama Crima” si tricoul si efectiv îi iubesc muzica,ma regasesc in ea,e minunat niciun artist nu ma mai facut sa simt asa ceva!
  Bravo tie descriele minunat! Tu,îi compui piesele? Esti o adevarata poeta! Te felicit!

  Răspunde
  • Soție de artist

   21 octombrie 2017 at 8:19

   Bună Miruna! Mi-ar plăcea să ajung să scriu așa versuri pentru băieți, dar încă nu am curaj să abordez această arie. Atât Killa, cât și băieții din Șatră iși scriu singuri versurile.
   Mulțumesc pentru mesaj, mă bucur că ți-a plăcut articolul.
   Te pupă Tzigă, Soție de Artist!

   Răspunde
 • Diana

  19 noiembrie 2017 at 14:07

  Îți urmăresc postările de ceva timp, dar recunosc că articolul acesta este preferatul meu. De ce? Poate pentru că simt că este ceva ce aș fi putut scrie eu. Am simțit totul ca fiind atât de sincer. Nu am avut ocazia de a-l cunoaște pe Killa. Doar îl urmăresc de departe, încerc să îl prind pe la concerte și atât. M-a impresionat acest articol deoarece într-un fel mi-ai confirmat impresiile mele. De ce îmi place mie așa mult omul acesta? Inițial a fost pentru muzică și recunosc, aspectul fizic. L-am ascultat, îl știu chiar de pe la începuturile Șatrei dar nu i-am dat, nu le-am dat prea multa atenție. Într-o zi mi-am făcut însă timp și am început să mă uit la interviuri, să citesc articole, să ascult transmisiunile de la radio, am devenit atât de interesată de ei încât nu mai știu altceva, nici în momentul de față. Revenind doar la Killa, mi se pare pur și simplu genial. Știu că a spus la un momentdat să îi lăsam viața personală în pace și să ne concentrăm doar pe muzica lui. Eu nu pot face asta. Nu iubesc doar muzica lui, iubesc și ceea ce văd în el, un om minunat cu o inimă la fel și cred că oameni asa, întâlnim deja destul de rar. Pentru că este deja un comentariu foarte lung, să încheie aici. Tzigă, îți mulțumesc pentru articolele acestea minunate, le citesc mereu cu drag. Ai grijă de familia ta minunată, să fiți sănătoși și fericiți! Vă pup și vă îmbrățișez

  Răspunde

Lasă un răspuns