Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Relația mea cu Lu-K Beats

Relația mea cu Lu-K Beats

14 ianuarie, 2018 – 17:27

“Am început articolul acesta de doua ori, asta e a treia (cu asta a patra). Aseară, la filmări la Hakana i-am zis că trebuie să aibă răbdare până la ziua lui căci așa am procedat pentru fiecare dintre ei. M-a certat! Mi-a zis că ziua lui e în fiecare zi și că “normal că nu l-ai scris, pentru că doar eu sunt cel mai puțin important din ȘATRA!”.

Acum, eu stau și mă întreb, oare el chiar crede asta? And btw, Lu-K Beats, nici relația mea cu NOSFE nu am scris-o. Artistul NOSFE din ȘATRA B.E.N.Z., artistul NOSFE care a lansat album de 34 piese. Nu artistul meu NOSFE, cu care împart patul. Așa că, bagă-ți mințile în cap.

Nu știu de unde să încep articolul ăsta, nici nu înțeleg de ce îmi este atât de greu să îl scriu, de fapt. Pentru că am niște bariere, și le simt. Mă gândesc la una, și anume că tot ce aș putea scrie despre Lu-K e clișeic, s-a mai spus, sau deja toată lumea știe lucrile astea despre el. O altă barieră ar putea fi legată de faptul că DE FAPT, dintre ei toți, except my man, cu el am cea mai strânsă relație și am niște pretenții foarte mari de la articolul despre el și nu mă mulțumește un text mediocru, în care să enumăr calitățile lui ca om și ca producător.

He’s actually, like my little brother. Fără să înțeleg neapărat de ce, am simțit nevoia de când l-am cunoscut să știu că îi e bine.

Mă uitam aseară la el, în timp ce regiza clipul, și mi-am dat seama încă o dată cât de mare e Lu-K. E mare în gândire, e mare în tot ceea ce a realizat. Voi vă dați seama că el a reușit să țină în jurul lui niște oameni, care au ajuns să vorbească despre ei ca despre familie și abia după ca de o casă de discuri? Seek Familia! Și aici nu mă refer doar la artiștii Seek! La voi toți! Vă întreb asta pentru că nu știu dacă voi vă oferiți din când în când un timp de gândire să puteți realiza că fără el nu am fi avut ȘATRA B.E.N.Z.! Ca să înțelegeți și mai bine munca lui din spate, și deși mi-am dorit foarte mult să evit să vorbesc despre asta, fac cum fac și tot mă lovesc de subiect, ultima lui internare în spital s-a datorat miilor de ore muncite și nedormite în care a lucrat pentru lansarea lui Lamă Crimă și pentru UNCLE B.E.N.Z. And trust me, nu vă ofer dramă pentru că prinde. Cred, de fapt, că ați înțeles până acum că vă ofer prea multă sinceritate.

Și să nu aveți vreo secundă impresia că Lu-K există de la ȘATRA încoace. Doamne! De fiecare dată când îmi amintesc că la OSOD Lu-K avea doar 24 ani mă opresc, las telefonul jos și încerc să accept informația asta. Avea 23 ani când l-am cunoscut și artistul meu îmi spunea de pe-atunci cât de monstru e și cum o să ajungă Lu-K. And he was right! Nici nu zic că e Dumnezeu și că talentul artiștilor din jurul lui se datorează lui. Clar nu. În schimb, da, o mână o spală pe alta și cu siguranță mintea lui care nu se odihnește niciodată a vazut potențialul în artiștii lui de suflet.

Așa că, dragul meu Lu-K, poate înțelegi o dată pentru totdeauna că faci o treabă cel puțin excelentă, ca ești mare, și nu doar în gabarit, că oferi bucurie miilor de oameni care cred în proiectele tale și le susțin și că dragostea, respectul și admirația mea pentru tine sunt la nivel înalt, ca la Dubai! Și nu, ȘATRA nu ar fi același lucru fără tine la fel cum nu ar fi același lucru fără oricare dintre membrii ei.

În unul din celelalte articole am scris câte ceva despre femeile din viața lui, nu am să o mai fac.

Tot ce vă mai zic este să îi oferiți dragoste și înțelegere. Și susținere. Dar nu din egoism și interes. De asta au nevoie artiștii. Iar Lu-K este un artist! Un artist în cel mai profund sens al cuvântului. Este un om care o să rămână în istoria muzicii românești fără drept de apel!

Te iubesc copil frumos, și talentat și plin de suflet!

Acum, zi-mi de tine ce nu știe lumea! “

27 noiembrie 2023 – 12:35

Pot să zic eu ceva ce nu știe lumea, dar dacă sunteți smart enough, o să găsiți informațiile în articolul ăsta dacă citiți printre rânduri.

Copil nu mai ești, frumos în schimb, nici nu-ți imaginezi cât sunt de mândră de tine pentru că ai reușit cumva, cum numai tu știi să îți păstrezi sufletul blând, și cald, și pur și frumos în ciuda tuturor experiențelor nu neapărat ușoare prin care ai trecut din 2018 și până acum. Nu mai ești neaparat nici my little brother pentru că ai crescut surprinzător de mult pe toate planurile. Și ai devenit stâlp pentru mulți, nu doar pentru mine. Mai ai de învățat, în schimb, să te oprești din dat pentru alții atunci când golurile din tine se adâncesc și e nevoie să le umpli. Pentru că suflet o să pui mereu în tot și în toate pentru că ăsta ești tu și n-ai să poți niciodată altfel. Trebuie doar să înveți să ți-l iei înapoi din când în când. I love u a lot și mă bucur nespus că am putut să îți urmăresc evoluția, tăcut și de pe margine în toți anii ăștia. Ești un MONSTRU!


Vă pupă Tzigă, forever Soție De Artist!

"Şi asta pentru că tu găseşti resurse de salvare a situaţiilor problemă; găseşti modalităţi de comunicare, dezamorsezi conflicte incendiare printr-un simplu zâmbet. Da, faţa ta este mereu zâmbitoare, chiar şi atunci când maschezi o problemă sau o rană sufletească. Râzi cu pasiune, aşa cum plângi cu pasiune. Eşti plină de viaţă şi vrei să-ţi croieşti un drum propriu, independent de alţii, pentru tine şi prietenii tăi. Cazi câteodată în mirajul filmelor. Îţi doreşti să fie în viaţă ca-n filme, să continui filmul prin trăirile tale. Aproape că îi convingi şi pe ceilalţi că visul devine realitate. Şi asta pentru că pui suflet în tot ceea ce faci. Eşti gata oricând să ajuţi, te implici în tot şi în toate, atât de mult încât de multe ori uiţi de tine şi de interesele tale! Ceea ce îţi doresc pentru viitor este să-ţi aminteşti mereu că eşti o entitate ganditoate, că eşti capabilă să realizezi ceea ce îţi propui, că eşti isteaţă, plăcută, nostimă, drăguţă, convingătoare!" By Chiţu Anca

Lasă un răspuns