Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Cele mai frumoase povești de dragoste întâmplate vreodată

Luat de val; nebun după cineva; îndrăgostit până peste urechi; dragoste la prima vedere: toate acestea exprimă beția pe care o dă iubirea. Senzația că ești coplesit de ceva mult mai mare decât tine; un soi de nebunie divină care se abate asupra oricui într-un moment sau altul din viața.
Căci iubirea este literalmente un fel de nebunie, o stare de spirit în care ne lepădăm de inhibiții ori facem lucruri pe care în mod normal nu le-am face, riscând respingerea, pierderea reputației sau chiar autodistrugerea. Cum zice poetul, cu adevărat mai bine este să iubești și să pierzi decât să nu fi iubit niciodată.
Iată de ce povestile de dragoste sunt cele mai frumoase dintre toate.

La unii, iubirea în sine a venit prea târziu, ca în cazul starului Marilyn Monroe, a cărei viață de sclavă a industriei filmului a făcut-o incapabilă să păstreze relațiile cu barbații care o iubeau cu adevărat.

” Zeița sexului și-a fluturat buclele și și-a lins buzele, emoționată. Se uita cu teamă la mulțimea care se îmbulzea.
„Nu pricep în ruptul capului ce e cu înghesuiala asta”, a șoptit.
„Nu pricep în ruptul capului de ce sunt aici atâți oameni atât de devreme.”

Cei aflați destul de aproape să audă vocea moale, un pic răgușită, au zâmbit. Ce conta că e 2:30 dimineața? Mulțimea ar fi așteptat toată noaptea ca să o poată vedea pe Marilyn Monroe jucând în fața camerei.
Marilyn tocmai începea filmarea celebrei scene cu fusta ridicată de curent din filmul Șapte ani de căsnicie. Mulțimea se îmbulzea mai aproape. Veniseră 4000 oameni să-și vadă idolul cum face dragostea cu aparatul de filmat. Marilyn nu i-a dezamăgit. A zâmbit, în timp ce pășea asupra gurii de ventilație cu o senzualitate care i-a făcut pe fani să zbiere de încântare. Curentul a suflat prin grilaj, Marilyn s-a răsucit voioasă, cu fusta ei albă învolburată în jurul umerilor. A lucrat la această scenă timp de patru ore, iar mulțimea a urlat la fiecare dublă.

Un singur bărbat nu fluiera și nu aclama. Joe di Maggio își ținea buzele strâns lipite. Era o undă de moarte pe chipul lui în timp ce privea fotografii ghemuiți pe trotuar care fotografiau de zor picioarele lungi și sexy ale lui Marilyn. Apoi a întors spatele dezgustat. Văzuse destul.
„Ce credeți despre soția dumneavoastră?” l-a întrebat un reporter. Joe s-a uitat la el, apoi la frumoasa blondă care își juca rolul în fața obiectivelor. „Niciun comentariu”, a spus el categoric și a plecat.
Joe di Maggio își iubea soția, dar nu putea suferi să o împartă cu fanii ei, care o mâncau din priviri. Nu era multă vreme de când Marilyn îi promisese că renunță la carieră și se apucă să îi crească pruncii lui Joe; atunci de ce continuă să se afișeze ca un sex-simbol fără creier? Joe știa că Marilyn avusese o viață grea și era de acord să uite tot ce a fost. Și atunci de ce nu putea și ea să facă asta?

Speriată că îl va pierde definitiv pe Joe, Marilyn a scris o scrisoare de dragoste lungă și pasională. Dacă ar putea măcar să îl mulțumească pe Di Maggio, scria ea, ar reuși, „cel mai mare și mai greu lucru” – să facă fericit pe cineva. Marilyn n-a trimis scrisoarea. A fost găsită în biroul ei după ce trupul neînsuflețit i-a fost descoperit în propia casă. Ancheta a stabilit că s-a sinucis cu o supradoză de somnifere, cu toate că de atunci circulă diferite speculații despre moartea ei.
Joe, cu inima zdrobită, s-a ocupat de funeralii. A privit în sicriu înainte de a fi închis. Plângea când s-a aplecat să o sărute pe femeia încă frumoasă care îi fusese soție. „Te iubesc, te iubesc, te iubesc”, a șoptit, cu vocea spartă.
În fiecare zi, în tot restul vieții sale, Joe a pus să fie așezat un trandafir roșu pe mormântul lui Marilyn Monroe – zeița chinuită pe care a adorat-o un timp, dar pe care nu a reușit să o salveze.”

Înainte de orice, dragostea este ascultare în tăcere. A iubi înseamnă a contempla […] Va veni ora când nu vei mai cere nimic. Nici buzele, nici zâmbetul, nici brațul drăgăstos, nici răsuflarea prezenței sale. Îți va fi de-ajuns ca ea doar să existe. – Antoine de Saint-Exupery

Faceți dragostea să existe, dragii mei. Trăiți cel mai frumos și mai puternic sentiment din lume. Faceți dragostea de orice fel să conteze. Make your love story count!

Vă pupă Tzigă, o romantică incurabilă, Soție de Artist!

"Şi asta pentru că tu găseşti resurse de salvare a situaţiilor problemă; găseşti modalităţi de comunicare, dezamorsezi conflicte incendiare printr-un simplu zâmbet. Da, faţa ta este mereu zâmbitoare, chiar şi atunci când maschezi o problemă sau o rană sufletească. Râzi cu pasiune, aşa cum plângi cu pasiune. Eşti plină de viaţă şi vrei să-ţi croieşti un drum propriu, independent de alţii, pentru tine şi prietenii tăi. Cazi câteodată în mirajul filmelor. Îţi doreşti să fie în viaţă ca-n filme, să continui filmul prin trăirile tale. Aproape că îi convingi şi pe ceilalţi că visul devine realitate. Şi asta pentru că pui suflet în tot ceea ce faci. Eşti gata oricând să ajuţi, te implici în tot şi în toate, atât de mult încât de multe ori uiţi de tine şi de interesele tale! Ceea ce îţi doresc pentru viitor este să-ţi aminteşti mereu că eşti o entitate ganditoate, că eşti capabilă să realizezi ceea ce îţi propui, că eşti isteaţă, plăcută, nostimă, drăguţă, convingătoare!" By Chiţu Anca

One Comment

Lasă un răspuns