Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Relația mea cu Guță!

Îmi amintesc perfect momentul în care am făcut cunoștință cu acest Conte! Contele de Monte Pizdo! Eram înainte de lansarea OSOD 1, la intrarea în Berăria H, unde băieții au mers să verifice ultimele detalii. Și deși artistul meu îmi povestise multe despre el, și deși văzusem suficiente poze cu el, înțelesesm din versurile lui că este un om cu totul și cu totul special, în momentul în care l-am avut în față am stat câteva minute bune și m-am uitat la el ca la ceva ușor extraterestru (sper eu, pe ascuns, fără ca el să mă fi văzut, deși mă îndoiesc).

Și am încercat să îi număr cerceii de pe față, și am încercat să înțeleg de ce e îmbrăcat așa, dacă se potrivesc acele haine cu personalitatea lui, încercam să îmi dau seama dacă acea privire atât de pătrunzătoare e mai degrabă a unui om nebun decât a unui om cu o inteligență din care ies Vise de Pește, și îmi amintesc că mi-am dorit să vorbească foarte mult ca să pot să analizez și să înțeleg și mai multe. Well… nu prea am înțeles cine știe ce. A fost o nebuloasă. Știu doar că am plecat acasă și i-am zis lui Darius că se vede că e un om foarte smart, că e un om altfel decât cei pe care eu îi cunoscusem până atunci și că mi-ar plăcea să mai interacționez cu el.
Și evident că asta s-a întâmplat, și că de această dată, prima impresie a fost corectă. Și aparențele nu au înșelat. Și Guță m-a surprins pe fiecare piesă, cu fiecare explicație a metaforelor folosite în piese, cu felul în care gestionează relația cu fetița lui, cu o maturitate bine stăpânită și cel mai mult m-a surprins la lansarea albumului lui Killa, RAMSES.

Cred că de fapt acolo mi-am dat seama cel mai bine ce om este și cum trăiește el inside de fapt. Un lucru pe care puțini îl știu, înaintea acelui concert a fost o perioadă încărcată pentru băieți, în care ei au avut foarte mult de muncă (Cu arca prin Londra, RAMSES, turneul OSOD 1); au avut o perioadă destul de lungă în care nu au reușit să se întâlnească să pună lucruri la punct etc. Abia se lansase Șatra se Întoarce, pe care nu o cântaseră niciodată în formula completă. Pentru necunoscători, concertul Killa s-a încheiat cu Șatra se Întoarce și Vise de Pește. La finalul momentului, Guță a coborât de pe scenă, și-a trântit cu toată forța și pasiunea o mână în piept (pe inimă, mai exact) și cu toată ființă lui a urlat: „Frate, eu doar asta știu să fac! Eu dacă nu mai am asta, mor!”
Nu știu cum să vă exprim în cuvinte emoția transmisă de el în momentul acela. Mie mi s-a zbârlit pielea și mi-au dat lacrimile.

„Sunt eu si asta tre’ sa fac.”Super ED

Și da, Guță poate fi un ciudat pentru mulți, dar e un ciudat atât de mișto, de la care poți învăța atât de multe lucruri, este o enciclopedie vie. Cel puțin așa îl văd eu! E un om care ajută, e un om care muncește, e un om care dă atât de puțini bani pe părerea altora despre el, un om care nu își consumă energia pe nimicuri, un om care știe să te facă să lași armele jos doar din cuvinte, și aș putea să o țin așa până mâine. Pentru mine, cea mai bună descriere a lui este dată chiar de el: „Trec prin viață ușor, mă duce Karma.” 

Ah! Și ne înțelegem ok; el mi se adresează cu „Tzigă”, „Tziganco”, eu lui cu „Guță”, niciodata „Cătălin”, ne îmbrățișăm la fiecare întâlnire, family type, o dată am vorbit despre politică, altă dată despre muștarul bio absolut delicios pe care îl face soția lui (http://amoraws.ro) s.a.m.d.

Și pentru că adevărul este necenzurat pe blogul meu, Guță mi-a dat un inside despre el pe care îl știu foarte puține persoane (azi l-am aflat și eu 🙂 )

Am fost băiatul mamei mult timp! Acum nu mai sunt! – Super ED

Iar în cazul în care încă nu v-ați prins, și nu ați înțeles că Soție de Artist și Nosfe formează un tot, am să vă las mai jos o surpriză.

Vă pupă Tzigă, Soție de Artist!

 

"Şi asta pentru că tu găseşti resurse de salvare a situaţiilor problemă; găseşti modalităţi de comunicare, dezamorsezi conflicte incendiare printr-un simplu zâmbet. Da, faţa ta este mereu zâmbitoare, chiar şi atunci când maschezi o problemă sau o rană sufletească. Râzi cu pasiune, aşa cum plângi cu pasiune. Eşti plină de viaţă şi vrei să-ţi croieşti un drum propriu, independent de alţii, pentru tine şi prietenii tăi. Cazi câteodată în mirajul filmelor. Îţi doreşti să fie în viaţă ca-n filme, să continui filmul prin trăirile tale. Aproape că îi convingi şi pe ceilalţi că visul devine realitate. Şi asta pentru că pui suflet în tot ceea ce faci. Eşti gata oricând să ajuţi, te implici în tot şi în toate, atât de mult încât de multe ori uiţi de tine şi de interesele tale! Ceea ce îţi doresc pentru viitor este să-ţi aminteşti mereu că eşti o entitate ganditoate, că eşti capabilă să realizezi ceea ce îţi propui, că eşti isteaţă, plăcută, nostimă, drăguţă, convingătoare!" By Chiţu Anca

2 Comments

Lasă un răspuns