Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Toată lumea vrea O.S.O.D. IV

Era anul 2015, șuncă, ceapă și șampanie și-am plecat de unde vine Blanie. Eram în mașină, cu NOSFE, Lu-K și Romina. În drum spre Constanța. Atunci am ascultat pentru prima dată ce urma să fie O.S.O.D. Cu noduri în gât, piele zbârlită, copil în burtă și tot tacâmul!

Parcă drumul ăla era de fapt drumul vieții! Știți? Ăla, pe care îl faci o singură dată în viață și pe care nu trebuie să îl ratezi pentru că al doilea nu mai vine. Și fix așa a fost! Aveam toată lumea la picioare și toată viața înainte!

2017, pe studio, cum zic băieții, eu în bucătărie, ei în studio, când aud “DOO KILE de Maria, șade bine pă cântar!”. Auzisem și ceva din Dubai cu ceva timp în urmă, dar când am auzit Doo Kile mi-a venit să plâng și am fost convinsă atunci că o să fie hitul de pe O.S.O.D. II.
Ca să facem un pic de analiză pe textul de mai sus, înainte să ne mutăm la 2019 și O.S.O.D. IV, aș vrea să reiau “mi-a venit să plâng”! Pentru că s-a întâmplat de fiecare dată! Și explozia din inima mea când îi aud pe băieții ăștia cum își dau sufletul pe piese și cum scopul lor principal atunci când fac muzică este să fie ei cei mai șmecheri, să facă ei istorie în România, să fie ei etalonul, să fie ei ăia cu trei ani în față, ăia care se reinventează constant și de la care nu știi niciodată cu adevărat la ce să te aștepți. Banii sunt doar o parte din recompensă. Fericirea supremă e transpusă prin tot ceea ce v-am enumerat mai sus și prin recunoașterea venită de la greii Hip-hop-ului românesc, care de doi ani îi invită pe băieți pe aceeași scenă cu ei și pe piese. Mafia pe viață, frați de fapt!

“În loc să fim uniți și să preluăm împreună scena
În loc s-aducem rap-ul înapoi pe tv, pe radio, la concerte, emisiuni și nu doar pe net!”

2019, O.S.O.D. IV! Doamne, O.S.O.D. IV! Impactul pe care l-a avut O.S.O.D. I asupra noastră a fost mic față de ce o să trezească în noi O.S.O.D. IV! Vă scriu articolul ăsta în timp ce ascult cea mai neșlefuită versiune, cu aceleași refrene trase de KILLA și de GUȚĂ, și pe ici pe colo câte-o strofă trasă de NOSFE și de KEED. Și sunt în aceeași mașină, cu Artistul meu la volan iar trăirile îmi sunt atât de puternice încât îmi vine să ies pe geam și să urlu! Abia aștept să ajungă la voi! Sunt atât de buni și au învățat atât de mult în anii ăștia, și sunt atât de mândră de ei și de cât sunt de avizi de cunoaștere și de o continuă autodepășire!  Deși nu a fost și nu este nimic ușor!

Și știu că o să mă urâți pentru articolul ăsta, dar vă zic cu mâna pe inimă că mulțumesc tot Universului pentru norocul pe care îl am că pot să ascult albumele astea înainte să iasă!

Sunt circa 40 piese trase, dintre care o să rămână crema cremelor și care or să ne facă să strigăm la concerte mai tare ca niciodată: “ȘATRA! ȘATRA! ȘATRA!” Abia aștept!
Atât vă mai spun:

“Da’ ce ne pasă nouă? Nouă, nu ne pasă, no!”

Să aruncăm cu toată energia noastră pozitivă să vină albumul cât mai repede, și concertul de lansare, și festivalurile și turneul! Până atunci să ne încălzim cu Inainte Nosferatu, Emotiv Munteana si Cocktail!

Și să știți că am câte o piesă preferată pe fiecare O.S.O.D., iar mai jos lista:
O.S.O.D. I: #traparmy
O.S.O.D. II: 10
O.S.O.D. IV: to be continued (o am deja, dar nu pot să o divulg! Ar fi “oooooffff with her heaaaad!” Are refrenul, strofa lui KILLA și strofa lui NOSFE și am ascultat-o într-o zi pe repeat câteva ore. Doar pe ea! 😀 )

Vă pupă Tzigă, Soție de Artist!

"Şi asta pentru că tu găseşti resurse de salvare a situaţiilor problemă; găseşti modalităţi de comunicare, dezamorsezi conflicte incendiare printr-un simplu zâmbet. Da, faţa ta este mereu zâmbitoare, chiar şi atunci când maschezi o problemă sau o rană sufletească. Râzi cu pasiune, aşa cum plângi cu pasiune. Eşti plină de viaţă şi vrei să-ţi croieşti un drum propriu, independent de alţii, pentru tine şi prietenii tăi. Cazi câteodată în mirajul filmelor. Îţi doreşti să fie în viaţă ca-n filme, să continui filmul prin trăirile tale. Aproape că îi convingi şi pe ceilalţi că visul devine realitate. Şi asta pentru că pui suflet în tot ceea ce faci. Eşti gata oricând să ajuţi, te implici în tot şi în toate, atât de mult încât de multe ori uiţi de tine şi de interesele tale! Ceea ce îţi doresc pentru viitor este să-ţi aminteşti mereu că eşti o entitate ganditoate, că eşti capabilă să realizezi ceea ce îţi propui, că eşti isteaţă, plăcută, nostimă, drăguţă, convingătoare!" By Chiţu Anca

2 Comments

Lasă un răspuns