Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

09.09.2016

“Din ziua în care am început să te iubesc nu mă mai pot uita fără dispreț la orice alt om de pe pământ! Și nu pentru că ai fi tu neapărat mai bun ca alții, dar pentru că în sufletul tău e ceva deosebit, care e numai al tău, ceva mândru, misterios. În vocea ta, orice ai vorbi, e o putere de neînvins! Nimeni nu înțelege să ceară dragoste cu atâta perseverență! Privirea niciunui alt om nu îmi promite atâta fericire! Nu contează cât ne e de greu, nu contează dacă visele noastre de acum se vor nărui, nu contează dacă vom fi nevoiți să facem lucruri pe care nu ni le dorim! Ceea ce contează este ca sufletele noastre să rezoneze ca acum pentru totdeauna, tăria pe care ne-o insuflăm sa nu dispară niciodată, curatul dintre noi sa nu fie murdărit de nimeni și dragostea noastră să fie mereu altarul la care să ne închinăm cel mai sincer!

Așa, o să putem să visăm nou mereu, să muncim fără oboseală oriunde ne găsim o poartă deschisă! Și să ne ajute Dumnezeu să ne creștem cel mai pur și mai adevărat rod al sentimentelor noastre cu aceeași pasiune și dragoste de viață, și de frumos și de bun, cum simțim noi!

Te iubesc! Și de fiecare dată când scriu sau zic aceste două cuvinte simt cum arunc de la 1000 metri un bolovan ce cântărește tone, și puterea sunetului atingerii bolovanului cu pământul are aceeași greutate și rezonanță cu “Te iubescul” meu!

În lumea mea de vise, unde totul e posibil, doar tu împărățești locul și poți oricând să mă oprești sau să mă conduci!

Ești împăratul lumii mele!

Te iubesc!

A ta regină războinică!

***

Aș fi vrut să te întâlnesc la 9 ani și să rămânem împreună de atunci! Să nu mai fi cunoscut altă femeie… pentru că tu ești singura care merită absolut tot ce am de oferit!

Nu sunt perfect. Nici n-aș fi vrut să fiu. Dar tu ești perfectă pentru mine și asta este de ajuns!

Acum, că avem o familie și suntem așa de frumoși, îmi dau seama de ce a trebuit să aștept atâția ani să te găsesc…

Vreau să fim așa de “proști” pe veci!

Te iubesc, împărăteasa mea!!!”

09.09.2016

"Şi asta pentru că tu găseşti resurse de salvare a situaţiilor problemă; găseşti modalităţi de comunicare, dezamorsezi conflicte incendiare printr-un simplu zâmbet. Da, faţa ta este mereu zâmbitoare, chiar şi atunci când maschezi o problemă sau o rană sufletească. Râzi cu pasiune, aşa cum plângi cu pasiune. Eşti plină de viaţă şi vrei să-ţi croieşti un drum propriu, independent de alţii, pentru tine şi prietenii tăi. Cazi câteodată în mirajul filmelor. Îţi doreşti să fie în viaţă ca-n filme, să continui filmul prin trăirile tale. Aproape că îi convingi şi pe ceilalţi că visul devine realitate. Şi asta pentru că pui suflet în tot ceea ce faci. Eşti gata oricând să ajuţi, te implici în tot şi în toate, atât de mult încât de multe ori uiţi de tine şi de interesele tale! Ceea ce îţi doresc pentru viitor este să-ţi aminteşti mereu că eşti o entitate ganditoate, că eşti capabilă să realizezi ceea ce îţi propui, că eşti isteaţă, plăcută, nostimă, drăguţă, convingătoare!" By Chiţu Anca

One Comment

Lasă un răspuns