Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Ce este “Legații”?

Este o poveste de viață! Sau este un vis devenit realitate! Sau mai bine, este un vis din care nu aș fi vrut să mă mai trezesc! 

It’s a bird! It’s a plane! It’s Supermaaaan! E o emisiune! E un joc! E un film! E un reality! Un challenge! E mult mai mult decât atât! Evident că variantele sunt nelimitate, iar eu nu am să vă spun acum care este cea finală!

Este o poveste în care Iura Luncașu i-a adus pe aceeași pagină pe băieții din Șatră, pe Smiley, pe Andrada Popa, Augustin Viziru, Daria Pentelie, Bianca Mircescu, Tatiana Șelaru, Nicole Cherry, Speak și Ștefania, Skizzo, Amelia et moi! Și acum când scriu toate aceste nume nu reușesc să îmi imaginez ce curaj nebun a putut să aibă Iura să ne pună pe toti la un loc si să ne muncească 16 ore pe zi! 

Este o poveste care s-a desfășurat în țara asta frumoasă a noastră, și ca să și citez “Mai dă-o-n mă-sa de Eleveție că uite ce avem aici!”  O poveste în care ne-am băgat cu toții cu capetele și sufletele înainte! În care noi toți credem ca într-o rugăciune! 

Iar de fapt, cel mai important lucru din tot acest proiect este cum noi am reușit să devenim “legații”, având cu toții niște personalități atât de puternice. Si nu ne-am legat doar cei 17 menționați mai sus! Ne-am legat întreaga echipă! Pentru că inevitabil, mai greu sau mai ușor, fiecare omuleț implicat în proiectul ăsta s-a legat de el forever și din inimă! S-a muncit mult! Mult tare! Pe ploaie, pe soare, pe frig, pe noapte, de la 4 dimineața până seara la 9, de la 5 după amiază până dimineața la 7! S-a făcut febră musculară, s-au prăjit scalpuri la soare, s-a înghețat și s-a dormit puțin! Dar aș munci așa toată viața! Cu așa echipă oricând, oriunde! 

Aș vrea să scriu câte ceva despre fiecare dintre ei și mă gândesc că v-aș zice de Nicole că este un omuleț matur care gândește sincer și frumos, sau de Smiley că este un artist și un om de la care ai oricând ceva de învățat, sau de Speak și de Șoarec că sunt delicioși, sau de Augustin că este un talent viu, sau de fete, Andrada, Amelia, Tatiana, Bianca, Daria că sunt superbe și că fiecare e atât de frumoasă și de specială în felul ei! Skizzo! Skizzo e un întreg program de stand up every single day! Aș vrea să vă mai zic și de Iura că este un monstru! Din toate punctele de vedere! Om, artist, regizor, actor! Și apoi, mă gândesc, că aș vrea să vă zic câte ceva și despre ceilalți! Care nu sunt “ceilalți”! Pentru că fără ei nu ar fi existat proiectul ăsta! Pentru că ei au avut răbdare cu noi și ne-au învățat atât de multe lucruri! Cu care am râs, am fost serioși, ne-am îmbrățișat, am plâns. Da’ când termin articolul? Și-așa e lung! 🙈 De Keed, Guță, NOSFE și Lu-K nu aș vrea să vă mai scriu! V-am scris destule despre ei în toți anii ăștia! Sunt aceiași! Demenți, frumoși, iubibili! 

Știți ce pot să vă mai zic, în schimb? Că în ziua în care s-a dat “game over” noi toți, în loc să ne bucurăm că am terminat un proiect, ne-am aruncat pe jos și am început să strigăm că nu vrem să plecăm acasă, ne-am îmbrățișat și am plâns! Deși tuturor ne era dor de casă, de copii, de familii, de animăluțe etc. 

Și da, nu știu dacă ne așteptam cu adevărat să ne legăm așa de mult unii de alții! Și așa de frumos! La cât de sociopați și panicați am ajuns cu toții în acest 2020! 

Dar, ca să îl mai citez încă o dată pe Iura “Vă mulțumesc pentru ce mi-ați dăruit, dar mai ales  pentru ce mi-ați luat: Credința că a fi liber, dezlegat de oameni, te poate face independent și fericit!!!”

Doamne, abia aștept să vă legați și voi de noi și să pot să vă dau și mai multe inside-uri despre tot visul ăsta care aparent a durat 3 săptămâni, dar în esență o să fie pentru totdeauna! Până atunci, follow Legații pe instagram/facebook, poate mai “răsuflă” vreun indiciu! 

Sending you all the love in the world! 

Vă pupă Tzigă, Soție de Artist

P.S. Vă las mai jos un calup de poze pentru că sunt prea multe și prea frumoase! 

Photos by Nagy Alexandru

"Şi asta pentru că tu găseşti resurse de salvare a situaţiilor problemă; găseşti modalităţi de comunicare, dezamorsezi conflicte incendiare printr-un simplu zâmbet. Da, faţa ta este mereu zâmbitoare, chiar şi atunci când maschezi o problemă sau o rană sufletească. Râzi cu pasiune, aşa cum plângi cu pasiune. Eşti plină de viaţă şi vrei să-ţi croieşti un drum propriu, independent de alţii, pentru tine şi prietenii tăi. Cazi câteodată în mirajul filmelor. Îţi doreşti să fie în viaţă ca-n filme, să continui filmul prin trăirile tale. Aproape că îi convingi şi pe ceilalţi că visul devine realitate. Şi asta pentru că pui suflet în tot ceea ce faci. Eşti gata oricând să ajuţi, te implici în tot şi în toate, atât de mult încât de multe ori uiţi de tine şi de interesele tale! Ceea ce îţi doresc pentru viitor este să-ţi aminteşti mereu că eşti o entitate ganditoate, că eşti capabilă să realizezi ceea ce îţi propui, că eşti isteaţă, plăcută, nostimă, drăguţă, convingătoare!" By Chiţu Anca

Lasă un răspuns