Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Vine gelozia la pachet cu artistul?

Vine! Însă eu aleg să am încredere. Căci dacă se ajunge la pus fuste în cap, eu nu mă limitez la asta! Eu îl calc pe cap cu buldozerul.

„Gelozia este sentimentul care te face ridicol și te înjosește. Gelozia este umbra iubirii.” – Liviu Rebreanu

Mereu am fost așa. Nu sunt geloasă, nu am sentimentul acesta în mine. Sunt un spirit prea liber ca să accept sau să ofer gelozie. Prietena mea, Irina, mereu s-a mirat de mine, și cred, din spusele ei, că și admiră felul acesta al meu de a gestiona gelozia (ea fiind o leoaică, năzdravană tare, ca toate leoaicele de altfel, niște simpatice ele, în felul lor ușor isteric).

Și da, mi se pare cel mai safe lucru de pe fața pământului, să ai încredere; în primul rând în tine, să știi și să îți asumi că îți alegi un bărbat în care poți să ai încredere (chiar dacă toți bărbații au mereu ochii în cap ca niște slot machines când văd un fund, o țâțișoară, un crăcuț, o fățucă perversă sau neajutorată, și în capul lor sunt reproduse 4-5 poziții în care ar arăta bine până ce și cea mai inocentă fățucă), și de acolo, viața în cuplu e chiar frumoasă.

Deci foarte serios, eu chiar vă sfătuiesc să aveți încredere! Știți ce bine vă odihniți noaptea când există încredere? Și vă treziți cu drag de bărbatul vostru, și așa are și el parte de un sexuț bun, să își înceapă ziua fresh. Și aici intrăm în altă zonă, la fel de sensibilă, dar de simplă. Sexuțul, Doamne, cum zicea tata, dragul, “Dumnezeu nu ți-a dat păsărica (el zicea altfel) să te duci cu ea în rai”. Și mama, și bunicile mele, “mamă, bărbatului trebuie să îi dai ce-i trebuie, că altfel caută în altă parte”. Ați zice că provin dintr-o familie cu niște probleme grave, dar vă contrazic atât de tare încât să se audă și de partea cealaltă a Everestului lui Shift! Căci vin dintr-o familie atât de frumoasă, și fericită, și veselă, și iubitoare, cu femei respectate și bărbați iubiți și îngrijiți, cum ne place nouă să zicem, „pe cale de dispariție”. În fine, altă dată cu familia mea.

Da! Cu singuranță bărbatul tău tot o să se uite după ce am înșirat mai sus chiar și dacă îi dai tu “comoara ta cea mai de preț” dimineața, daaaar, șansele ca el să și încerce fructul interzis sunt ceva mai scăzute. Știu deja pe de rost toate problemele pe care le puteți ridica, dar eu vă garantez că dacă ați ales să intrați într-o relație/căsnicie, că acolo se presupune că există dragoste și respect, niște experiențe împreună, încrederea și sexul merg de mânuță într-o armonie perfectă. Acum, gagicuțelor de 14-15 ani, nu faceți, mamă, sex încă; nu e nicio combinație. Dacă aveți o relație, rămâneți cumva copile, mai citiți o carte (vă recomand din suflet “Ion” de Liviu Rebreanu, “Patul lui Procust” de Camil Petrescu, “Cireșarii” de Constantin Chiriță, dacă sunteți ceva mai micuțe etc.), că o să aveți timp suficient să descoperiți și să înțelegeți ce scriu eu aici. Dar da, fete, femei, care visați cu ochii deschiși (sau inchiși) relații frumoase ca în filme, aveți încredere în alegerile voastre, implicit în bărbatul vostru, faceți sex cu el din plăcere și din dragoste, și o să vedeți ce bine o să fie pentru amândoi.

Și acum, voi, cele dragi sufletului meu, care aspirați la atenția artistului meu, ați înțeles mesajul, da? Are acasă tot ce îi trebuie! 😉

But I dare you to keep trying! One could never know! 😉

Vă pupă Tzigă, Soție de Artist!

"Şi asta pentru că tu găseşti resurse de salvare a situaţiilor problemă; găseşti modalităţi de comunicare, dezamorsezi conflicte incendiare printr-un simplu zâmbet. Da, faţa ta este mereu zâmbitoare, chiar şi atunci când maschezi o problemă sau o rană sufletească. Râzi cu pasiune, aşa cum plângi cu pasiune. Eşti plină de viaţă şi vrei să-ţi croieşti un drum propriu, independent de alţii, pentru tine şi prietenii tăi. Cazi câteodată în mirajul filmelor. Îţi doreşti să fie în viaţă ca-n filme, să continui filmul prin trăirile tale. Aproape că îi convingi şi pe ceilalţi că visul devine realitate. Şi asta pentru că pui suflet în tot ceea ce faci. Eşti gata oricând să ajuţi, te implici în tot şi în toate, atât de mult încât de multe ori uiţi de tine şi de interesele tale! Ceea ce îţi doresc pentru viitor este să-ţi aminteşti mereu că eşti o entitate ganditoate, că eşti capabilă să realizezi ceea ce îţi propui, că eşti isteaţă, plăcută, nostimă, drăguţă, convingătoare!" By Chiţu Anca

4 Comments

Lasă un răspuns